Ont!

Ont, det gör ont! Men än så länge överlever jag, tror jag....

Det blir att ringa VC på måndag för nu är jag övertygad om att det är bihåleinflammation! 

Nu tänker jag stå ut med smärtan för nu ska jag dricka vin, vill inte ta värktabletter och vin samtidigt. R hade med sig smörgåstårta  hem efter ett möte idag så det blir vin, smörgåstårta och Mello ikväll!

Underbara mamma och pappa kom förbi idag! Dom är lite för snälla ibland och hjälpte pojkarna städa sina rum. Sen hjälpte pappa R att lyft ner tvättmaskinen från sin ställning. Tyvärr kan inte tvättmaskin stå kvar på ställningen längre eftersom det har börjat att gå iväg... Så nu får jag stå på knäna när jag ska tvätta. Hoppas bara att Simon kan låta bli knapparna nu när dom kom i perfekt höjd för honom.

Hoppas få med mej familjen ut ill farmor imorgon! Vill inte R följa med åker jag och barnen själva. Hon skulle bli så glad om vi kom allihopa!


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

YES!

I September bär det av!


http://www.fritidsresor.se/boka-resa/HotelAbout.aspx?q=768b6e569efa4cfabd1ffcf82da47d86 

30.000kr fattigare men överlyckliga!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

torsdag...

Har haft ont i huvudet i tre dagar nu, är rädd att min förkyldning är på väg att bli bihålleinflammation.... VILL INTE!


Har varit och pratat med en viss person om Antons problem idag och nu ska vi äntligen få hjälp! :) Fick lite praktiska saker vi ska göra hemma och det är inte kul men det gick superbra! Han var jätte duktig! Nu ska vi bara forstätta så här så kanske förhoppningsvis våra/hans problem är lösta sen!

Imorgon ska vi upp tidigt, då ska jag till V-rås på föreläsning. Ska möta tjejerna på stationen en stund innan tåget ska gå. Tåget går 7:52...

Hejsvejs!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag älskar honom!

Jag bara måste få tala om för hela världen hur mycket jag älskar min man! Älskar honom så otroligt mycket! 

Allt han gör för mej, allt han offrar för mej! Han ger mej strykan att orkar gå vidare, att orka gå upp på morgonen. 
Han ger mej tron på mej själv, tron på att jag kan och han är där och hjälper mej upp när jag faller! Han ger mej kärlek!
Ingen kan ta ifrån oss vår kärlek och vår familj som är det finaste som finns!

JAG ÄLSKAR HONOM! HÄR,NU OCH FÖR ALLTID!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Gamla kameror...

Fick med mej två gamla kameror från farmor igår. Jag har fått i uppdrag att vara den som ska sälja saker... Inte så lätt att sälja dom när man inte kan något om vad dom är värda. Har kollar runt på nätet och dom verkar inte vara värda någonting. Så Canon-kameran ska troligen ges bort och den andra behåller jag själv. Det är farmors första kamera som hon hade när hon var liten.

       

annars har det inte hänt så mycket idag. Har varit och handlat och gjort lite tråkiga hushållsarbeten idag...

Hejsvejs!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Måndag igen

Nu är jag hemma igen. 

Har hjälpt farmor med lite saker nu och imorgon ska vi åka på stan och köpa lite nya kläder till henne.

Har haft en underbart skön helg i Buskhyttan! Som alltid. Vi fick jätte god mat på lördag kvällen men jag glömde ju att ta med receptet hemma! Måste ta det nästa gång!
Igår kväll åt vi tacos...varför smakar all mat så mycket godare när man inte är hemma?

På onsdag är det fags för skola igen, känns som om det var evigheter sen jag var där...

Hejsvejs!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hemma igen

Nu är vi hemma igen. 

Ska äta lunch nu och sen ska jag åka över till farmor en sväng och hjälpa henne med lite saker och ge henne hennes nya mobil.

Skriver mer ikväll.

Hejsvejs!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

I Buskhyttan

Nu är vi frame i Buskhyttan. Gick bra att köra hit fast jag är väldigt trött i huvudet. Är så konstigt med denna trötthet, är liksom inte trött så att man behöver sova mer, är trött på något annat sätt.


Nu väntar vi på att svärmor ska komma hem....bara en timme kvar tills hon slutar! :)

Nu tar bloggen helgledigt. Ses igen på måndag!

Hejsvejs!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Känner mej...

ganska återställd faktiskt! Har städa hallen på eftermiddagen och eftersom Simon envisads med att vi orkade tvätt golvet så fick vi samla lite kraft och göra det, kan ju inte svika sonen när han är på städhumör!


Simon somna i soffan ikväll igen...tror det är tredje kvällen irad. Man blir trött av att sitta inne en hel vecka.

Imorgon far vi till Buskhyttan och vilar upp oss lite och umgås med svärmor och svärfar.


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vi mår lite bättre...

Ja, vi överlever nog detta. Finns inte så mycket mer att säga...


Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Gäsp!

Robert och Simon är feberfria idag, men Robert har fortfarande ont i huvudet.  Själv hade jag 38.4 imorse när jag gick upp och Anton hade 39.6. Nu leker barnen och har så gjort hela förmiddagen, jag har sovit. Fast man är helt slut iallafall...

Blir ingen skola för mej imorgon heller, suck!

Förhoppningsvis är vi friska nog att åka till Buskhyttan på fredag... Håll tummarna för det, för nu saknar jag svärmor och svärfar! Anton frågar om vi inte kan åka redan nu, så jag tror det är fler som längtar....

Nu ska jag nog försöka äta lite....

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

feber/feberfria

När vi skulle äta middag var vi feberfria alla fyra! Men det svänger verkligen, nu sitter vi här och fryser igen! Många filtar går det åt och värmeljus står på bordet.


Tack till mamma och pappa som var på apoteket två gånger åt oss idag och handlade!

Hejsvejs!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Sjukstuga....

Vakna kl 02 inatt av att jag skaka så...40.2 i temp. Lagom kul. Anton kom upp vid 5:30 och då hade han 40.4...

Snälla mamma for till apoteket nu och köpte mer alvedon. Simon är feberfri nu så han får väl ta hand om oss andra....just nu går han igenom barskåpet , kanske inte riktigt lämpligt.

Fick ett samtal från Tina på hyresgästföreningen igår, M gick inte med på vårat krav på ersättning eftersom det inte finns något bevis för att vi felanmäl detta förlänge sen. Han kunde ge oss 5% av dygnshyran från det att han fick brevet av Tina (9/12) fram tills på fredag vilket blev 694kr. Tina frågade om hon skulle slåss, självklart ville jag det, jag vill ha mer pengar.   Så efter en timme ringde hon igen, vi får 800kr. Retsamt! Har skickat ett mail till M och bett om att få ut beskiktningsprotokollet på lägenheten nu, inte bad jag så snällt men jag har lessnat på att vara snäll nu! Skrev att han skulle lägga det i vår brevlåda denna vecka! Tror inte att han missat att vi är mycket missnöjda och kommer att flytta här ifrån.

Nu ska vi kolla på Nalle Puh.

Hejsvejs!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Min tur

Jaha, nu när dom andra nästan är frisk är det min tur tydligen. Kännde mej inte alls pigg efter att jag prata med svärfar och svärmor och visst hade jag feber. Inte mycket men med tanke på att jag hade alvedon i kroppen och att jag är lågtempare annars så känns det....


Bara hoppas att jag är feberfri till skolan imorgon.

Hejsvejs!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

det går framåt

Pojkarna hat sovit en stund och fått i sig lite kräm till lunch så dom verkar lite piggare. Robert sitter iallafall upp nu.


Jag har ont i halsen och fryser men har ingen feber. Har lyckat gjort klart läxan inför morgon dagen men har fuskläst texten lite.

Nu ska vi ta oss lite glass.

Hejsvejs!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sjukstuga

Nu är alla tre killarna sjuka!



Feber och ont i huvudet har dom, själv har jag mest ont i halsen....

Hejsvejs!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

mat!

Hittade ett recept på Pernilla Wahlgrens blogg för ett tag sen. Testade idag och det var super gott! Fyll köttfärslimpa.


http://www.mama.nu/blogg/pernillas-blogg/index.xml?category=&from=&to=&next=0 Sen får ni leta er fram till den 17/1.

Smaklig måltid!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Badpojkar

Nu är pojkarna fina i håret,det var lite väl kort kanske.... Robert säger att dom kan söka in till arm'en i USA vilken dag som helst med den frisyren....


För att få bort allt gammal hår fick dom hoppa i badet.
       Anton råka ta sig vatten över huvudet!

Simon har 39.3 i feber igen! Vad ska man göra för att ungen ska hålla sig frisk? Tur att mamma kan ha honom i veckan.

Hejsvejs!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Varit ute

Nu har vi varit ute och gått i 90min, lite kallt ute men det var rätt skönt. Var till Malin och hämta hårtrimmern och sen gick vi vägen över Lidl och köpte böljor eftersom det var lite kris på det området.

Nu ska vi snart äta rester från igår, tacos. Sen ska vi klippa håret på pojkarna och skriva budget så jag slipper ha ont i magen över mina pengar....Är lite svårt att veta hur mycket jag måste spara så det räcker över sommarn sen, men Robert säger att jag inte behöver spara så himmla mycket mer än jag har gjort.

Skulle som sagt så gärna vilja tala om en hemlis för er men det känns som om det är lite för tidigt för det nu. Men om allt går i lås som det ska så kommer det innebär en hel del förändringar i vårta liv till det bättre! :) Så håll tummarna för oss!

Det känns som om det mest numera börjar återvända till det normala efter dödsbudet. Farmor verkar vara vid gott mod (så gott mod man nu kan ha efter en sådan upplevelse) och hon verkar klara sig själv rätt bra. Pappa och mamma verkar lite piggare igen, förstår att det har slitit hår på dom med. 
Dock finns det mycket saker kvar att ordna med...

Nu ska vi äta.

Hejsvejs!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Underverk kan tydligen ske!

Bara för att jag skrev om fläkten igår så dök den nya fläkten upp igår!!! Fast dom våga inte komma och ringa på och tala om att den var på plats som dom gjort alla andra gånger dom varit här. Inte tror dom väl att jag är arg....jag är väl aldrig arg, kan jag ens bli arg? ;)

Än så länge verkara det lugnt iallafall, ska inte ropa hej än. Men det verkar som om problemet är löst! 

Det finns en sak som jag så gärna skulle vilja berätta för er men jag kan tyvärr inte. Det ligger väldigt långt fram i tiden, men någon gång kommer ni att få veta vad det är. 

Har ingen ny lägenhet på g heller tyvärr, finns inte ens någon som vi är intresserade av just nu. 

Ikväll blir det tacos,vin,godis och mello! Sen ska vi sova..... Varför ska barn runt två år gå upp kl 5-6???

Glad alla hjärtans dag på er!
Hejsvejs!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vi får...

nog inte titta på radhuset :( Det står handläggning pågår och det brukar innebärar att man står långt ner i kön. Vi är fast i detta jävla *pip*.... Fläkten skulle ju komma vecka 5, någon jävla idiot kan inte veckorna.... i min kalender står det att det är vecka 7 men fråga M så har jag säkert fel om det oxå! Fast som sagt ju längre tiden går ,ju mer pengar kanske vi kan få...




Ska till tandläkarn idag.... funderar på att vägra upp munnen... 

Hejsvejs

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

12/2

skulle kunna skriva hur mycket som helst om allt som hänt men jag väljer att inte göra det här av respekt för den döda och dom efterlevande.

Jag har svärmor att prata med när jag behöver ,vilket jag har behövt dom senaste kvällarna dock inte igår för då fick jag prata av mej med Monika iställlet. Tack gumman för att du ställer upp! Tror inte jag förstod hur mycket det betydde förens nu efterråt. Jag behövde får skriva ner och berätta allt från början för någon igen.Självklart även tack till Gittan! Bättre svärmor kan man inte ha! 

Känns inte som om det hinner hända så mycket annat i mitt liv just nu. Jag har världens bästa man som förstår att jag inte har kunnat lägga så mycket tid hemma dom sista dagarna, och han har inte heller bett mej göra det. Han har snarare sagt åt mej att åka hem till farmor och ta hand om henne.

Nu sitter jag här, ensam hemma efter skolan och bara ÄR! Det är så skönt, det ända som låter är mina fingerars slag på tangentbordet och om jag lyssnar riktigt nog kan jag höra grannens radio, annars är allt TYST! :) Så skönt. Tror att man behöver detta oftare, jag bara sitter här och låter tankarna löpa fritt och gråter när det behövs och skrattar när det är det som behövs..... 
Funderar på att gå och sova en stund, fast det är inte sömn som behövs. Är liksom sliten i kroppen på ett helt annat sätt...jätte svårt att förklara.

Sa till Monika igår att jag kände mej som om någon skulle ha stängt av min känslor. lite som en robot. Man kör på utan att tänka eller känna. Men idag känns lite bättre, inte så att jag går runt och känner mej lessen utan mer som om jag kan känna en liten strima av sann glädje idag istället....

Nej, nu är det nog bäst att jag slutar annars blir detta väldigt djupt och ingen mer än jag själv (och knappt det) förstår vad jag vill säga...

Hejsvejs!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Lite lugnare nu

Min farmors sambo avled helt oväntat igår kväll.

Har just kommit hem och vet inte riktigt vart jag har mina känslor just nu. Fokus ligger på att ta hand om farmor.

Kanske kommer jag skriva mycket här, kanske inte. Ni får vänta och se. Försvinner jag så vet ni varför. Annars kommer jag att skriva av mej här , just nu vet jag inte hur det blir.

Tack gode gud så mår mamma lite bättre nu iallafall.

Hejsvejs från en lessen Therese...

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Är det detta som kallas livet?

Är det såhär det ska vara?


FAN HELVETE JÄVLA SKIT!

Mamma är på akuten igen och vi i släkten Ö har blivit en mindre....Allt känns uppochner, bakochfram idag....

Ska iallafall dra till bussen snart, har f-läsning i västerås idag och tenta inlämning.


Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Min arbetsplats!

Vi fick ta med oss barnen till IKEA idag eftersom mamma är lite sjuk och dålig (Krya på dej, mamma!). Allt gick som vi tänk iallafall. Så nu har jag en egen arbetsplats, sitter där nu när jag skriver.

Såhär såg det utan innan. Så här såg det ut inna vi for till IKEA

 Så här blev det efter. Kolla vi förbereder oss för en flytt så vi har plockat bort en hel det skit och böcker vi inte läser ur bokhyllan nu. Hyllan till höger där det är så tomt är till för mina skolböcker.

 Se så fint jag fått!


Idag har vi även hunnit gräla , jag och Robert. Vart osams om barnuppfostran. Fast det blåser över rätt fort. Så nu har vi kommit fram till att barnen ska belönas mer än dom straffas. Så gör man något bra, typ duka fram/av bordet, städar sitt rum m.m. så får man en godisbit som man får lägga i sin godisburk så får man spara ihop sitt eget lördagsgodis! Man kan inte förlora det man tjänat in heller, utan det man har fått i sin burk får man behålla. Gör man något dumt får man sitta på stolen precis som förr. Ungarna verka tycka det är kul och har hunnit fått tre bitar idag redan!

Hejsvejs!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

IKEA

imorgon ska Robert och jag åka själva till IKEA! Så skönt! Har verkligen underbara föräldrar som ställer upp i vått och tort och är barnvakt! 

Ska kolla på bordsskiva, bordsben och stol. Jag ska äntligen få mitt plugghörn!

Hejsvejs!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lägenheten

Förra veckan var vi lovade att den nya fläkten skulle komma. Den kom inte och inte har den kommit denna vecka heller....fast jag vet inte om jag ska vara arg eller glad? Arg för att vi får leva med att det skakar eller glad för att vår chanser att få ersättning ökar varje dag som går utan nya fläkten?


Oj, va ni är nyfikna mina vänner! :) Kul att ni bryr er så! Här kommer förhoppningsvis planritningen på radhuset. 
http://marknad.kfast.se/FastPortalEskil/images/f2k/ORIT/DOC050209.pdf

Tyvärr tror inte jag vi är ensam om att vilja bo där, och eftersom vi inte stått i kö så länge har vi inget så mycket kö dagar och lägenheten går till den som har mest ködagar. Men hoppet är det sista som överger människan!

Hejsvejs!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Äntligen helg!

Nu vill jag ha alla era tummar igen! Ny lägenhet som ligger i närheten av slottskolan. Det är ett radhus fast det är hyres, skulle passa oss perfekt! den 13/2 får vi reda på om vi får gå och kolla eller ej.


Anton är fortfarande sjuk, ligger på 39graders feber. Han var lessen nyss för han orkade inte sova....nu tycker jag det låter som han snarkar igen så vi får väl se.

Allt gick bra i skolan  förutom att det var en bok vi inte fick tag i som vi ska ha på tisdag. Vi får kopiera av Alex på måndag,ja jag vet att man inte får men vad ska man göra?!?! Kostar 398kr ny (fanns inga kvar idag) och vi ska läsa kapitel 4 och 6.....

Nu ska jag se på let´s dance!

Hejsvejs!

P.s Har inte tänk köpa en torktummlare bara för att få handdukarna mjuka.....

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Sjuka barn

Jaha, nu var det Antons tur. Han hade varit lite sur och gnällig på dagis idag, inte så konstigt han hade 39,0 nu när vi kom hem efter att ha handla lite. Jag har skola imorgon och mormor är fortfarande sjuk så nu får pappa ta och vabba inatt. Anton är snorig och hostig så det var väl väntat att han skulle bli sjuk, han brukar inte bli sjuk så ofta, är värre med Simon han är lite småsjuk varannan vecka känns det som.


Nu är tentan klar, ska skriva ut ett ex och lämna in bara. Har redan börjat på nästa grej som ska lämnas in den 26/2 , vi ska skriva ett personligt brev med några frågor som ska besvara i löpande text.

Hur får man handdukarna mjuka och fina??? Mina är som  rivjärn. Kan inte byta tvätt- eller sköljmedel heller. Har testat att mangla och/eller stryka dom men dom blir inte mjuka ändå. Så ger mej era bästa tips nu!!! Annars åker dom i soporna snart....

Hejsvejs!

MONIKA: OM MAN INTE HAR NÅGON DÅ??? VÄGRAR TVÄTT I TVÄTTSTUGAN EFTERSOM DOM STÅR DÄR OCH RÖKER!

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

FAN VA JAG ÄR BRA!

JAG ÄR KLAR MED TENTAN! 


Nu ska jag bara kolla lite stavfel sen är jag helt klar!  
 
Är faktiskt vä'ldigt stolt över mej själv, jag som brukar sitta i sista stund! Denna tenta ska in på måndag....


Hejsvejs!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Tentan plus lite till

Såg på Petras blogg att hon var klar med tentan, jag har inte så långt kvar jag heller. Men man hinner verkligen inte jobba med tentan och ta hand om sjuka barn samtidigt. Men imorgon ska han på dagis så då blir troligen min tenta klar den med!!! 


Mamma behöver inte ha dåligt samvete för att jag missa f-läsningen idag! Jag får gå kursen iallafall och får gå på första f-läsningen till hösten istället om jag vill.

Det blev tre olyckor idag för Simon! Tror det är så att herren druckit en hel del saft när han varit sjuk... Vi tar nya dag en annan dag, två gånger kom det i pottan iallafall och det är ju jätte bra!

Hejsvejs!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

första olyckan

Simon har några timmar varje dag sen i lördags varit utan blöja! Han tycker det är jätte kul och är jätte duktig!


Idag nu när vi städade hans rum glömde han av att han inte hade bölja på sig och det kom kiss på golvet. Ingen fara med det tyckte jag  och sa att det gör inget , det kan vi torka upp sen, kom går vi på pottan och kissar klart. Detta var han helt med på men när vi kom till pottan och han fick se att hans nya ``Blixten-songer´´ var blöta brött killen ihop! Han tycker att vi var tvunga ut och köpa nya på en gång, för blöta ``blixten-songer´´ kan man verkligen inte ha! Fick kastan ihop en 60tvätt lite snabbt och vissa att vi tvättar dom så blir dom som nya sen.
Tur att det var tre par i packet jag köpte.....
Hoppas det inte behöver bli panik nästa gång det hänser en olycka.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Ingen skola

Blir ingen skola idag, Simon är inte helt hundra än. Tror inte det var någon fara med hans öra, idag har han inte alls ont. Så vi har avbokat tiden hos läkarn idag. Imorgon ska han få gå på dagis igen.


Hade ett jätte bråk idag med Anton om hans ``problem´´, vet att det är fel att bli arg och att det bara bli värre. Då får ni väl tycka att jag världens västa mamma men alla kan göra fel och idag orkade jag bara inte mer! Vi var iallafall sams igen när jag lämna honom på dagis.

Här är några bilder jag tog igår på Simon när han äter glass:

   
                         

Hejsvejs!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sjukling

Simon är lite sjuk idag. Tror att det är något tok med hans vänstra öra, han har jätte ont ibland och sen är han hur glad som helst nästa stund. Konstigt! Ska kolla öronen imorgon kl 13:30, håll en tumme för oss då, hoppas vi slipper mer problem med hans öron!


Skulle sitta med tenta hela dan idag, men det gick ju inte med en sjukling som ville ha sällskap hela tiden. Får sitta på torsdag istället och då måste jag verkligen sitta med den! Försöker sitta en stund varje kväll och plugga och det går faktiskt ganska bra, pluggar lite och titta på tv lite.

Har hittat en lägenhet till vi vill titta på! Så den tumme ni inte håller för Simon kan ni ju hålla för den skull. Tänker inte tala om vad det är och vart den ligger... det är en hemlis! :)

Har pratat med Antons läkare okså, vill inte skriva här om vad. Men för ni som vet om hans problem kan jag tala om att han ska få träffa en  ``specialist´´ inom området och det blir förhoppningsvis ganska snart! 
En stor sten föll från mina axlar! Detta kanske löser sig snart!

Hejsvejs!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Måndag

Idag har jag varit i skolan igen, hela dagen. Var en rolig och givande dag. Nu gäller bara att komma igång med tentan igen, den har fått vara över helgen. Vi kom inte riktigt överens så vi tog en paus från varandra, ja alltså tentan och jag talar vi om.


Mitt besök imorgon är inställt. Det är både bra och dåligt. Dåligt för att vi fortfarande står på samma ställe var det gäller fläkten, Tina har inget nytt att tala om därför kommer hon inte. Men det som är bra är att hon lyckats fått tag på Magnus och nu är han inte helt emot att ge oss ersättning så nu ska vi komma på ett bra förslag. Vad kan man kräva i ersättning för ett problem som pågått under nästan två år? Vi kom fram till minst en måndads hyra och kanske till och med en och halv.

Nej, nu får ni roa er själva en stund, för nu ska jag jobba med tentan.

Hejsvejs!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Har just...

upptäckt att min man inte kan läsa! Teatern är den 29/3 inte idag!!!!!

Han lura iväg oss dit och började undra varför det va så lite folk och varför dom hand stängt.

Så vi får vänta ett tag till innan det är dags att gå.
Vi valde att åka hem istället för att stå kvar och vänta.....

Hejsvejs!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Söndag

Jobbade igår kväll, gick väl sådär. Fick vänta på ambulans i en timme åt en farbror som hade ont i ryggen, jag försökte förklara att han inte skulle få någon hjälp på akuten men vill han ville in ändå. Men när ambulansen kom så övertala dom honom att stanna hemma. Jag tror att jag har utseende i mot mej när jag jobbar, många tror att jag är mycket yngre än jag är  och därför tror dom inte att jag kan något. Brukar svara ``jag är snart 26, gift och har två barn´´, brukar bli väldig tyst då....Så då hade jag 1,5timme som jag var tvungen att jobba igen, jag låg 1,5timme efter.... Kul! Hoppas inte dom är arga på mej idag för att jag hoppa över disken på ett stället.


Simon fortsätter vara utan blöja hemma. Ingen olycka än!  Han verkar kunna hålla sig rätt länge...

Idag ska vi och se på teater, Petsson och Findus.

Hejsvejs!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()