Tar en paus

Jag har bestämt mej för att ta en paus från bloggadet då det finns vissa personen som inte behöver få veta allt och som gärna lägger sig i allt.


Vi ses kanske snart igen!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bilder från Rhodos!


Det verkar inte som om alla bilder på BDB vill fungerar så dom kommer här. Men det finns fler på BDB som fungerar

Stenar på stranden.
Mer sten.
Himlen över havet
Himmel och hav.
Robert satt och sa att han ville i och bada så jag sa att han kunde gå upp och byta om då. Undra vilket av orden det va han inte förstod?
Men han gick i allafall upp vattnet utan att gnälla.
Lördagsgodis på Rhodos
För det mesta var han så här glad.
Simon var oxå glad
Robert har tagit kort på solnedgången
Vi hade en jätte bra vecka och längtar redan tillbaka.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vi är hemma!

Nu är vi hemma och vi mår alla bra! Vi har verkligen haft en toppen vecka på Rhodos! Jag kommer skriva mer om det senare och det kommer att komma upp bilder på BDB kanske ikväll eller imorgon. Kan inte lägga upp alla här så om du inte har adressen eller lösenordet så säg bara till.


Lika bra att vi tar detta med vattenstämpeln igen efter som vissa inte förstår varför den finns. Jag sätter numera en tydlig vattenstämpel på mina bilder för att dom just är MINA bilder. Det är inte för att jag inte vill vissa upp dom för er utan det är just det jag vill, därför står det mitt namn på dom. Jag vill inte hitta min bild på någon annans sida och det där står att dom har tagit bilden själv. Jag lägger ner en hel del tid på mina bilder ,tid som jag skulle kunna umgåtts med min familj annars. Jag tar ganska många bilder och ni får bara se hälften av dom, ibland ännu färre.  Jag är stolt över dom bilder jag tar och vill naturligtvis inte att någon annan tar åt sig äran av det. Kan vi nu lämna denna diskussion? Jag kommer att fortsätta välja vilka kommentarer som kommer synas på bloggen och jag kommer utan tvekan att fortsätta vattenstämpla MINA bilder!
(Camilla, detta handlar inte om bilden på Isse.  Är man bff får låna bilder av varandra ;) )

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Nu är vi snart klara att åka

Tror att vi lyckats packa det mesta som ska med. Vi har inte överstig 20kilo packning per person än heller.

Det vi har glömt ,det har vi glömt helt enkelt!

Är inte så farligt nervös än heller...men det kanske kommer.
Imorgon 9:40 lyfter planet och vi landar på Rhodos 14:30 lokaltid (dom är en timme före oss). Vilken innebär en flygtur på 4timmar ca....
Ha en super bra vecka nu, för det kommer vi att ha!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nyklippt

Idag har båda jag och Robert varit och klippt oss, samtidigt tom. Så ni är vi så fina så.


Anton hade blivit retad i skolan idag, på samlingen. Han stammar ju lite ibland och det var det visst några killar som gjort sig roliga över. Fröken trodde inte Anton förstod vad som händer men pojkarna hade fått be om ursäkt i allafall. Sen på lunch rasten hade de jobbat hårt för att få Anton att skratta , de hade jobbat så hårt att dom själva framstod som lite mesiga...
Jag tror att fröken Solgerd har kollat på läget, hon verkar har varit med ett tag och är lugnt och stabil. Jag ska be henne ha lite extra koll imorgon eftersom jag av erfarenhet vet att min son inte skulle vissa för henne om han blir/blev lessen.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()