Sista inlägget här!

Japp, detta är sista inlägget här! Men det innebär inte att jag tänker sluta blogga! Nej, jag har bara bytt blogg.

Jag finns numera på  http://tessanl.bloggsida.se/ där kan jag lägga lösenord på vissa inlägg bara och just nu känner jag att jag inte vill dela allt i mitt liv med alla, så istället för att lägga lösenord på hela bloggen flyttar jag den bara.

 

Jag hoppas ni hänger med mej dit istället!

Ses där!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mycket plugg...

Katten har nu flyttat till en tjej! Katten kom fram till att hon inte tyckte det var roligt med barn och hon låg mest under vår säng den sista tiden hon var här. Av en händelse så sa jag till L på Simons dagis att vi hade fått en katt vi behövde ett bra hem till och hon ringde direkt och fråga sin dotter som blev jätte glad för katten! :) Så i måndags eftermiddag flyttade katten, lite sorgligt men så får det vara nu.

Det ringde en igår om katten och trodde det var deras katt men den katten var korthårig och försvann i lördags, denna katt som var hos oss var ju långhårig och kom till oss redan i fredags.

Nu ska jag snart resa mej ur soffan och fixa i ordning lite här hemma innan jag sätter mej och pluggar, det är mycket plugg nu och tiden räcker knappt till. Dom dagar jag är hemma och pluggar har jag barnen på fsk/skolan till 15 men jag har börjat fundera på att ändra det till 16 för att jag ska hinna med...men samtidigt vill man ju att barnen ska hinna hem och vara hemma innan vi äter och sen ska dom ju i säng på en gång....Hur ska jag göra?


Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Vi har blivit med katt!

Ja, vi har fått en hittekatt att ta hand om. Denna ljuvliga sak kom till oss igår kväll.

Är det någon som saknar sin katt kan ni alltid tipsa om att jag har en katt här hos mej. Jag hoppas att djurskyddet ska ta över katten snart innan vi alla 4:a kärat ner oss i katten. = )
Detta är en fin raskatt som inte är van att vara ute.
OBS: Jag är inte i första hand ute efter ett nytt hem till "kissen" utan jag vill att "kissen" (som hon kallas här) ska få komma hem! Detta är en fin och social katt som säkert är väldigt saknad!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tentan är inlämnad/inskickad! = )

Härligt, nu är det gjort! Imorgon kl 7:30 skulle tentan vara in senast och jag har redan varit in till skolan och lagt den i brevlådan. Så skönt att ha det gjort! Vi måste lämna in en pappers kopia och sen skicka in en version till en sak som heter Urkund. Urkund kollar så att jag inte skrivit av någon annan och sen sparar den en kopia av min tenta så att ingen kan skriva av mej  i framtiden. I början tyckte jag det var jätte läskigt men nu är det inte så farligt. Jag vet ju att det är min tankar och ord som står på pappret. Sen kommer det ju alltid att finnas likheter med någon annan, jag ju inte ensam om att skriva denna tenta med just denna kurs litteratur.

Det har varit två tuffa dagar och kroppen och knoppen känns rätt sliten nu. Ryggen tycker jag har suttit vid datorn på tok för mycket och var lite för spänd känner jag nu.
Nu har jag "bara"  ca 600sidor att läsa tills på tisdag. Jag tycker det går lite för fort nu, skulle vilja ha lite ledigt nu men så kan det vara. På fredag ska jag unna mej lite ledigt iaf, jag och Camilla ska åka och hälsa på Suss och Linn. Det ser jag fram emot! =)

Jag var hos tandläkaren idag, på den årliga kontrollen. Hon vart inte glad.... Jag har inga hål eller tandsten men jag har en spricka i min ena tand. Detta på grund av att jag pressar tänder när jag sover. Jag har ju en bettskena som jag inte använder för att det är så obekvämt men det är ju bara att börja använda den nu om man ska ha några tänder kvar. Jag ska tillbaka om två veckor och se om dom kan lipa till skenan lite eller göra en ny.

Annars är allt bara bra här. Simon tar sin medicin 4ggr per dag och Antons problem fortsätter.
Men livet är hårt, eller hur Camilla?!?! Så det löser sig nog med tiden ändå.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()