type="text/css" />

Bio + trasig bil

Igår var vi på bio hela familjen och såg Alvin och gänget 2. Först var vi på McDolnads och käka lite. Sen bar det iväg på bio. Pojkarna gick och kissade innan och sen mitt i filmen skulle Anton gå igen....tur att han och Robert inte vad dom ända som sprang fram och tillbaka... Anton tyckte filmen var bra. Simon satt och höll för öronen till en början sen tog han på sig mössan istället....konstigt unge! Simon tyckte det var lite kul att en av Alvins kompisar hette just Simon. När det var 30min kvar så kom han och satt i mitt knä...han tyckte nog att filmen var lite för lång.


Sen skulle vi hem igen. Oljelampan + en annan varningslampa hade tänts och släckts några gånger på väg in till stan och bilen var "gas-svag". Bilen stod i parkeringsgaraget medans vi var på bion. Det rök väldigt mycket när vi skulle hem! Vi rökte ur alkisarna ur parkeringsgaraget! Vi kom till parkeringen vid myntverket innan vi gav upp. Det luktade apa minst sagt om bilen. Så i 30min i -15grader stod vi och vänta på hjälp. Fick ur ungarna ur bilen efter en stund och vi stod på parkeringen och gjorde gympa, allt för att hålla värmen.
Nu har Camilla och hennes bröder varit här och kollat på bilen och troligen är det turbon som gått sönder....Kul *not*
Så nu är vi utan bil igen! Tur att det finns pengar på bilkontot så vi har råd att laga den, får veta imorgon om en bekant kan skaffa fram en till ett bra pris. Camillas bror kan sätt dit den för 2500kr sen om inte Robert gör det själv.
Så imorgon skulle vi vilja låna en bil för att ta oss till affärn....


2010-01-10 @ 17:43:31 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback