type="text/css" />

Plugga + konstiga grejer

Nu har jag läst 4 böcker + LPFÖ94. Jag har bara 4 böcker kvar att läsa.... och idag har jag inte alls lust att läsa. Det känns liksom som om det är för mycket. Hur kommer jag vidare nu? På torsdag är det tenta! Frågan är ju hur mycket man måste ta från varje bok, räcker det med en rad?

Visst borde man vara värd en stor påse godis nu när man sitter och läser?
Varför ska jag alltid spara allt till sista minuten???
Det händer konstiga grejer här hemma. Två saker:
1. Dom var och markera ut något mitt på vår gräsmatta igår! Tänker dom gräva upp den? Vad är det som går där? Får dom gräva upp den hur dom vill? Tillhör gräsmattan Pagoden eller tillhör den lägenheten (är den då våran när vi betalar hyra?) ?
Efter tag kom den mystiska gubben tillbaka så jag var snabbt ut och fråga vad han gjorde på vår gräsmatta. Han skulle markera ut var kablarna till kabel-tv:n gick. Han visst inte om det var den som gick i vår gräsmatta för den kabeln gick åt fel hål. Men kanske måste dom gräva upp typ hela gräsmattan. Kan vi vägra tro?  Vi har ju nyss fullt upp, jämnat ut och sått nytt gräs!
2. Vi var i köket och lagade mat alla fyra igår och sen skulle jag kolla en sak på datorn, då hade den gått ner i vänteläge vilket den är inställd på att inte göra när den går på el. Inte heller den bärbara hårddiska ville vara med. Kollade i ungarnas rum och där fanns inte heller någon stöm, men Antons radio gick och det sitter i uttaget som är på väggen mot vardagsrummet. Så uttaget i vardagsrummet och alla uttag + taklamporna i ungarnas rum går på samma säkring förutom ett uttag i Antons rum som går på samma säkring som vardagsrummet i övrigt... varför gick säkringen nu? Båda taklamporna i pojkarnas rum gick sönder! Glödlampan i Antons lampa har gått sönder ganska ofta på sista tiden så vi ska börja med att byta lampa i hans rum. Så på eftermiddagen idag ska det köpas lampa!


2009-10-27 @ 11:11:33 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback