type="text/css" />

En bra dag idag!

Jo,det är sant! Idag känns allt riktigt bra! Börjar komma in i detta med att gå på högskolan, inte kan det vara så jävla svårt?!?!

Mia (faster), din komentrar fick mej verkligen att skratta! Jag ska försöka vara lite mer posetiv nu! Just då var allt nattsvart.
Väldigt kul att få lära känna nya människor, Petra och Pia ni är bäst! Kul att vi kan skratta så mycket ihop.
Idag handlade f-läsningen om VFU (Verksamhets Förlag Utbildning). Det ska bli så kul att få komma ut och testa sin vingar lite! Lär känna en förskola/skola där man ska vara på praktik några veckor då och då under hela skoltiden (3.5år). Se hur barnen, lärarna, fröknarna, barnskötarna och skola/förskolan förändraras under denna tiden!

Var och veckohandla på eftermiddagen och nu måste jag få bli lite negativ (förlåt, Mia!) men fan va dyrt det är med mat numera! Över 800kr för en vecka! Vi som låg strax undet 550kr förr. Kanske får gå tillbaka till Willys igen....

Har fortfarande inte fått någon fläkt! Ringde och tala med Magnus idag igen. Dom säger att fläkten inte finns i lager men hade den funnits där hade det tagit 2dag att få hitt den. Men nu kan dom inte säga när den kommer. Kanske imorgon, kanske inte......

Hejsvejs!


2009-01-19 @ 18:50:35 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()



Kommentarer

Postat av: Faster

Vad bra att de gör lite nytta, mina kommentarer! Vi tror ju på dig och vet att du fixar det här, gäller bara att du gör det oxå.

Det är ju helt ok att du lägger in lite negativa kommentarer i bland, annars känner jag ju inte igen dig...:)

Puss och kram från oss


2009-01-19 @ 20:10:02

Postat av: Svärmor

Vi är stolta över Dig!! Kämpa på, det kommer att gå fint.

Kram


2009-01-19 @ 20:44:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback